Elképesztő ízek és színvonal a főzőversenyeken

Mind a szombati, mind a vasárnapi főzőverseny sok-sok kellemes meglepetést tartogatott az első Nemzetközi Töltött Káposzta fesztiválon. Finomabbnál-finomabb „pályaművek” készültek, olykor váratlan, különleges, de nagyon is passzoló alapanyagokkal. Le a (kukta)kalappal a versenyzők előtt, a zsűrinek nem volt egyszerű dolga egyik nap sem, de végül megszületett a döntés.
A cégek/vendéglátósok szombati főzőversenyén a dobogósok:
1.helyezett: STÁB/ROMIS – vaddisznóból készült töltött káposztájukban a zsűrit idézve „benne van a múlt, a jelen és a jövő is”, így övék az Év Töltött Káposztája cím és a vándorkupa
2.helyezett: BEAUTY-MED
3.helyezett: BLOOMAIR

A magánszemélyek vasárnapi főzőversenyének helyezettjei:
1.helyezett: a KÖMÉNYMAG csapata
2.helyezett: a CSÍKI FAKANÁL FORGATÓK csapata
3.helyezett: a JÓBARÁTOK csapata

Shopping Basket